RM30 Off Per Stay @ Tropicana Boutique Hotel

Discount Voucher

Original Price
Save
RM 30

50 Deals Left

2 Grabbed

Closed Deals
RM30 Off Per Stay @ Tropicana Boutique Hotel Maximize

Muar, Bandar Maharani Bandar Diraja merupakan  bandar yang terkenal dengan keistimewaan makanannya iaitu otak-otak. Banyak juga kafe-kafe serta restoran yang baru dibuka di bandar ini.

 

Bagi sesiapa yang tidak biasa dengan Muar, pastinya sukar untuk memilih hotel yang terletak di kawasan yang strategik, berkualiti dan bersih serta menyediakan barang-barang kelengkapan peribadi yang asas. Tropicana Boutique Hotel atau Tropicana Homestay pastinya dapat memenuhi keperluan anda!

 
 
 

Tempat letak kenderaan betul-betul terletak di hadapan hotel, memudahkan anda mengheret bagasi. Anda juga tidak perlu risau akan keselamatan sekiranya anda sampai ke hotel lewat malam.

 

Mencari tempat makan yang berhampiran dengan hotel? Tidak kisahlah anda bertujuan untuk sekadar melawat Muar atau atas urusan kerja tetapi tempat makan merupakan destinasi wajib yang perlu ada! Pasti menyusahkan sekiranya kita perlu memandu jauh hanya untuk mencari tempat makan. Tempat makan yang berhampiran pastinya menjadi pilihan terutama sekali kepada yang ingin mencari tempat untuk membincangkan perihal kerja. Anda dapat berehat sekaligus menjamu selera secara santai sambil menikmati keindahan kawasan sekeliling.

 

Sarapan pagi? Tenang. Tropicana Boutique Hotel menyediakan hidangan sarapan pagi Papparich seperti roti bakar dan telur separuh masak dan nasi lemak yang sedap sehingga menjilat jari! Pihak hotel akan memberikan baucer makanan sebanyak RM10 kepada penginap solo serta RM30 kepada bilik double khas kepada sesiapa yang muat turun baucar atas talian. Tambahan pula 2 cawan kopi dan teh secara percuma pastinya menambat selera anda.

 
 

Harga sebuah bilik bermula daripada RM98 sahaja termasuk sarapan pagi! Purata seorang tidak sampai RM50 sekiranya menginap secara berpasangan. Apa tunggu lagi? Tempahlah sekarang!


Grab e-voucher:
  • 1 voucher worth of RM 30, applicable for 2pax and above.
  • Valid during booking stay period.
  • Only original voucher and showing on time be accepted and redeemable.
  • This voucher is strictly non-exchangeable for cash or non-transferable.
  • Invalid for other promotions or discount items.
  • Each voucher valid for one time use only.​

 
Grab Confirmation
  • This deals need to be redeem at outlet.

Can't read the image? click here to refresh
Agree to the Findbulousdeals voucher Terms & Condition to grab this deals?

Copy link and share to collect points